Värme och ventilationsteknik

Effektiv energianvändning är en avgörande faktor för att nå miljömålen.

Det upplevda inomhusklimatet är en viktig faktor för att hyresgäster ska trivas. Det är flera omständigheter och faktorer som styr vad som upplevs som ett bra inomhusklimat.

Just bristande ventilation är ofta orsaken till fukt och mögelskador. Har fastigheten en undermålig ventilation kan en lokal eller lägenhet bli för kall eller för varm, den kan till och med göra oss sjuka.

I kursen Värme och ventilationsteknik får du genom teori och praktik lära dig vilka faktorer som kan påverka inomhusklimatet både positivt och negativt.

Resultat efter kurs
Efter avslutad kurs har du en bra förståelse för vikten av en bra fungerande värme- och ventilationsteknik och kan hålla konstruktiva dialoger med hyresgäster och entreprenörer. Du kan kontrollera anläggningar och fatta korrekta beslut i driftsfrågor. Med god kunskap om hur system är tänkta att fungera, kan du själv avgöra vilka insatser som behövs för att optimera driften. Du har även kunskap om fastighetens olika styr- och reglersystem samt färdighet att påverka dem.

Efter avslutad kurs får du grundläggande kunskaper för dig som också vill läsa drift- och energioptimering – en utbildning som ger dig verktygen för att sänka en fastighets kostnader och samtidigt behålla nöjda hyresgäster. Utbildningen ges i form av en tvådagarskurs och vänder sig till dig som vill ta din karriär inom fastighetsbranschen till nästa steg.

Kursen vänder sig till
Fastighetsvärdar, bovärdar, husvärdar, fastighetstekniker, fastighetsskötare med flera.

Läs mer och anmäl dig här!

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega