Sofia Campos ny chef för HR på Jernhusen

Fotograf: Peter Phillips

Sofia Campos utses till ny chef HR på Jernhusen. Anställningen av Sofia Campos innebär att företaget kan fortsätta den påbörjade utvecklingen av Jernhusens organisation och kultur. Campos har haft rollen som tillförordnad HR-chef sedan maj 2023.

Jernhusen har idag ca 190 anställda. Sofia Campos har lång erfarenhet av ledande positioner inom HR-området. I rollen som chef HR kommer hon bland annat att fortsätta driva arbetet med att stärka organisation och kompetensutvecklingen på Sveriges största fastighetsbolag nära järnvägen.

– Det är glädjande att vi får behålla Sofia på Jernhusen. Våra medarbetare är vår absolut viktigaste tillgång. Som bolag har vi högt ställda mål och för att det ska vara möjligt leverera på dem krävs rätt förutsättningar. Jag är övertygad om att Sofia, i rollen som chef HR, kan bidra till att göra Jernhusen till en attraktiv arbetsplats och bättre arbetsgivare, säger Biljana Pehrsson, vd för Jernhusen.

Sofia Campos har tidigare haft roller som Head of HR på Nexus Group, HR Director på CGI BU Stockholm och HR Director på Visma Commerce. Förutom att arbeta med kompetensutveckling och ledarskapsutveckling har Sofia Campos, både i tidigare anställningar och på Jernhusen, arbetat mycket med förändringsresor, arbetsmiljö och kulturfrågor.

– Medarbetarna på Jernhusen har ett otroligt högt engagemang, är kunniga och känner stolthet över sitt uppdrag. Företaget är mitt i en förändringsresa till att bli ett mer utvecklande bolag med en växande projektportfölj, ett arbete jag ser fram emot att bidra till. Jag känner mig hedrad och förväntansfull inför möjligheten att stärka bolaget och medarbetarna ytterligare, säger Sofia Campos.

Sofia Campos tillträder 1 juli 2024, och kommer i och med anställningen ingå i Jernhusens ledningsgrupp.

Källa: Jernhusen

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega