Regionchef hos Jernhusen

Roger Sundbom blir ny chef region Väst hos Jernhusen inom affärsområde projektutveckling. Han kommer närmast från Platzer Fastigheter och en roll som chef projektutveckling.

– Roger kommer att ansvara för Jernhusens totala utvecklingsportfölj i västra Sverige och vi ser fram emot att ta del av hans gedigna erfarenhet från idé till förvaltning av komplexa stadsutvecklingsprojekt, säger Kerstin Gillsbro, vd för Jernhusen.

Jernhusens stadsutvecklingsprojekt ska främja ökat kollektivt resande och största projekt i Västsverige är den nya stadsdelen Region City intill Göteborgs Centralstation. Även utvecklingen av centralstationsområdet i Varberg är ett stort projekt.

– Det är med ödmjukhet och energi jag nu tar mig an denna nya utmaning. Jag ser fram emot att få lära känna Jernhusens medarbetare och verksamhet, och det känns väldigt spännande att få möjlighet att arbeta med stadsutveckling i de verkligt centrala lägena. Jag är övertygad om att vi på Jernhusen tillsammans kommer att kunna utveckla stationsnära stadsdelar i världsklass, säger Roger Sundbom.

Roger kommer att leda Jernhusens team i Göteborg och har en gedigen erfarenhet av projektutveckling från bland annat Platzer, HSB och NCC.

 

Bli den första att kommentera "Regionchef hos Jernhusen"

Lämna en kommentar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/webvol9/nl/z9a2ws8bxs1aj5a/forvaltarforum.se/public_html/wp-content/themes/mh_newsdesk_child/content-related.php on line 3