Savills utökar samarbete med Suburban Properties

En av Suburban Properties fastigheter ligger på Kumla Gårdsväg 15 i Norsborg.

Savills tar över den ekonomiska förvaltningen av Suburban Properties fastighetsbestånd.

Savills har tecknat avtal med Suburban Properties, ett fastighetsbolag med stort fokus på industri- och lagerfastigheter, om att ta över den ekonomiska förvaltningen av Suburbans fastighetsbestånd.

Avtalet, som gäller från 1 april omfattar i nuläget fem fastigheter och sex bolag.

Naturligt steg
Suburban Properties Stockholm är ett privat fastighetsbolag med inriktning på lager- och industrifastigheter samt hantverkshus i Stockholms län.

– Vi har sedan starten av Suburban Properties levererat rådgivningstjänster inom värdering och analys. Att samarbetet nu utökas med förvaltningstjänster känns som ett naturligt nästa steg i samarbetet, säger Anders Nyström VD och koncernchef Savills i Sverige.

Mer om Savills
Savills är ett av världens ledande fastighetsrådgivningsföretag med 30 000 anställda och över 700 kontor i 60 länder runt om i världen. Savills i Sverige tillhandahåller rådgivning till både lokala och internationella kunder. Bolaget erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys och due diligence, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, projektledning och fastighetsdrift. Läs mer.