Diplomerad Fastighetsförvaltare

Bygg vidare på din kompetens och bli diplomerad fastighetsförvaltare oavsett befattning inom fastighetsområdet. Vår utbildning till diplomerad fastighetsförvaltare ger dig de verktyg och den kunskap som behövs för att förbättra och utveckla dina färdigheter som fastighetsförvaltare. Utforska de senaste metoderna och teknikerna inom fastighetsförvaltning och ta dina kunskaper till nästa nivå. Anmäl dig idag!

Läs till diplomerad fastighetsförvaltare – distans eller hybrid
Diplomerad Fastighetsförvaltare är utbildningen för dig som vill karriärväxla eller uppdatera och stärka dina yrkeskunskaper inom fastighetsförvaltning.

Utbildningen täcker alla aspekter av fastighetsförvaltning och kombinerar teoretisk undervisning med praktiska gruppövningar för att ge dig de verktyg och den kunskap som behövs för att lyckas som fastighetsförvaltare. På Newton får du möjligheten att läsa till diplomerad fastighetsförvaltare på distans eller hybrid i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Om utbildningen
En både praktisk och teoretisk utbildning
Utbildningen till Diplomerad fastighetsförvaltare ger dig en bred kunskapsgrund och ökad förståelse för de krav som ställs för god fastighetsförvaltning. Vi berör alla delar av arbetet som fastighetsförvaltare och varvar teori med praktiska gruppövningar.

Att läsa till diplomerad fastighetsförvaltare på Newton ger dig kunskaper om det senaste inom fastighetsförvaltning i en heltäckande utbildning. Upptäck mer om utbildningens innehåll, upplägg, schema och krav på förkunskaper samt vad du kommer att ha lärt dig vid utbildningens slut.
Deltid 6 månader

Läs mer och anmäl dig här!

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega