Proptech / Nytt om digitalisering & system
Partnertext från Eways

6 skäl till varför du bör installera smarta laddstationer

Som fastighetsägare är det viktigt att tänka till innan du erbjuder elbilsladdning till dina hyresgäster. Planera långsiktigt och välj smarta laddstation som är kopplade till molnet. Det ger många fördelar – för dig såväl som dina hyresgäster.


Partnertext från Eways

Elbilsladdning attraherar kunder till Väla handelsområde

Väla Handelsområde utanför Helsingborg – en av Sveriges största shoppingdestinationer med 12 miljoner besökare per år – har satsat stort på elbilsladdning. De är övertygade om att det är en långsiktigt bra investering som ger många ringar på vattnet.


Riksbyggen lanserar ny tjänst för laddning av elbilar

Intresset för att installera laddstationer för elbilar ökar kraftigt. Riksbyggen och Eways har utvecklat en tjänst som förenklar installation och driftskötsel av laddstationer. Tjänsten är ett steg för att ställa om Riksbyggens egen fordonspark och för att hjälpa övriga fordonsflottan i Sverige.


Partnertext från Eways

Parkster och Eways förenklar för elbilsförare genom betalning i samma app

Parkster och Eways ingår samarbete för att underlätta för bilister som behöver ladda sin bil med el. Nu blir det möjligt att betala både för laddning och parkering i samma app, helt utan extra serviceavgifter.


Partnertext från Eways

Bring gör stor satsning på eldrift

Bring startar året med att lägga en stor beställning av både snabbladdare och vanliga elbilsladdare. Installationen av de nya laddpunkterna ska påskynda omställningen till elfordon i verksamheten. Investeringen möjliggörs bland annat av ett bidrag från Klimatklivet. 


Partnertext från Eways

Så fixade Täby Centrum ”Årets laddplats”

I Täby Centrum finns en av Eways mest populära laddzoner – som dessutom tog hem priset för Årets laddplats på elbilsmässan eCar Expo. Här berättar Lars Sacklén, teknisk chef på Täby Centrum, om hur den fungerar.


”Många vill bygga kärnkraftverk när det bara behövs en vindsnurra!”

HALLÅ DÄR...

Hallå där…… Robert Hägg, försäljningschef på Eways, som är ny partner till Förvaltarforum. Varför blir ni partner till Förvaltarforum?


Brf:er får hjälp att bli klimatsmarta

Många bostadsrättsföreningar vill göra klimatsmarta satsningar, som solpaneler, elbilsladdare och andra hållbara lösningar. Men de kan ha svårt att hitta rätt leverantörer.


Swish öppnar för laddning av elbilar

Atrium Ljungberg i Sickla är först ut att erbjuda swish-betalning genom Eways laddstationer för elbilar.


Köpcentrum satsar på laddplatser

Centralt placerade Mobilia köpcentrum i Malmö som ägs av Atrium Ljungberg har påbörjat ett omfattande hållbarhetsarbete.


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega