Vitvaror – Service och reparationer

Minska köpta tjänster och åtgärda enklare fel snabbare med utbildad personal. Lär dig reparera vitvaror och utför enklare service hos dina hyresgäster.

Med denna kurs i att reparera vitvaror och utföra enklare servicearbeten hos hyresgästen om frysen lagt av, spisen inte fungerar, ugnen gräddar ojämnt eller om mjölken fryser i kylskåpet.

Trots elektroniska kretskort i kylar och frysar, keramikhällar på spisar och plattor som ersatts med värmezoner vågar vi påstå att man efter en förhållandevis liten utbildningsinsats klarar att felsöka och reparera vitvaror som inte fungerar som de ska.

Läs om Stockholmshems utbildningssatsning för områdestekniker här.
Resultat efter kurs
Du kommer självständigt kunna ta hand om och åtgärda vanliga fel på spisar, kylar, frysar, diskmaskiner, tvättmaskiner och torkutrustning. Vetskap i hur dessa apparater fungerar och hur man kan skapa förutsättningar för felsökning på ett professionellt och effektivt sätt. Efter avslutad kurs i reparationer och service av vitvaror kommer du också ha lärt dig att arbeta elsäkert och kontrollera det egna arbetet.

Reparationer och service av vitvaror – kurs för dig som…
Reparationer och service av vitvaror är en kurs som vänder sig till bland annat fastighetsvärdar, bovärdar, husvärdar, fastighetstekniker, fastighetsskötare med flera.

Läs mer och anmäl dig här!

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega