Trygghet och säkerhet i bostadsföretag

Att alla människor ska känna trygghet i sitt bostadsområde borde vara en självklarhet. Hur detta ska uppnås är en komplex fråga som inte enbart berör bostadsbolagen. När barn och unga rekryteras in i kriminalitet när de är ute och leker på våra gårdar kräver det en gemensam kraftsamling. Men bostadsföretagen har goda möjligheter att bidra till det brottsförebyggande arbetet genom en god förvaltning och i det goda samarbete som krävs.  

Gavlegårdarna har beslutat om sju olika färdplaner inom olika fokusområden i sin verksamhetsplanering med målsättningen att skapa trygga, säkra och levande stadsdelar. Med hjälp av dessa sju färdplaner bidrar de både till en tryggare stad och till ett tryggare Sverige. Gavlegårdarna har också fått sätta sin krisorganisation på prov när de drabbats av brand och översvämningar och de delar med sig av sina erfarenheter.

Under årets konferens får du kunskap och inspiration om hur ni som bostadsföretag kan bidra till det brottsförebyggande arbetet. Det handlar i huvudsak om att skapa en god förvaltning, men också hur man kan stärka sin organisation och sin personal så att de på ett bra sätt kan möta dessa utmaningar.  

Innehåll

-Bostadsbolaget som brottsförebyggare 
-Kan kriminella hyresgäster sägas upp? 
-Otillåten påverkan  
-Studiebesök 

Läs mer och anmäl dig här!

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega