Digitaliseringskonferens

Välkommen till Sveriges Allmännyttas konferens inom digitalisering med inriktning på fastighetsteknik, AI och cybersäkerhet!
Konferensen genomförs under två dagar och är fullmatad med inspirerande föreläsningar. Kom och lyssna till ledande experter inom digitalisering, diskutera idéer och få nya perspektiv på hur digital teknik kan användas inom din organisation.

Konferensen arrangeras i Stockholm 14–15 mars 2024. Den 14 mars kör vi heldag på Tekniska muséet i Stockholm och lyssnar till talare inom områdena fastighetsteknik, AI och cybersäkerhet. Under lunchpausen passar vi på att besöka utställningen Zero City. En 2 000 kvadratmeter interaktiv och utmanande utställning där besökarna tillsammans planerar transporter av människor och gods för morgondagens fossilfria stad för att klara klimatmålet.

Utställningen visar hur framtidens stad, med hjälp av teknik och innovation, skulle kunna se ut men tar även besökarna bakåt i tiden för att visa hur bilsamhället har växt fram. Genom att förstå vilka problem bilarna löste, och vilka nya utmaningar de samtidigt ställde oss inför, kan vi skapa en mer hållbar framtid tillsammans. Läs mer om Zero City

Vi avslutar sedan dagen med middag på Tekniska Muséet.

Workshop!
Den 15 mars är vi på Down Town Camper Hotel. Då går vi på djupet och ägnar oss åt praktiska workshops. Under ledning av våra experter tar vi oss an frågeställningar om utveckling och problemlösning. Den här dagen erbjuder vi dig även möjligheten att avsluta med en guidad visning av Sveriges Allmännyttas lokaler på Hornsgatan 15. Du får här möjligheten att se allt från upplägg med arbetsplatser, mötesrum, utbildningslokaler samt olika studios för livesändningar eller inspelningar som ni i egenskap av medlemsbolag nu har möjlighet att hyra.

Vårt mål med dessa dagar är att du lämnar konferensen med massor av nya idéer och insikter, nya kontakter, inspirerad och redo att ta din organisation till nästa nivå av digitalisering.

Delta på distans
Är du intresserad av att delta men har svårt att komma till Stockholm? Vi erbjuder ett digitalt deltagande där du får ta del av alla föreläsningar live under första dagen 14 mars. Självklart kan du med ditt digitala deltagande interagera och ställa frågor. Läs mer om ett digitalt deltagande under knappen ”Fysiskt eller digitalt” här ovan.

Varm välkommen med din anmälan!

Läs mer och anmäl dig här!

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega