Saleryd

 

Vi är ett ungt företag med många års erfarenhet inom utveckling och tillverkning av ventilationsprodukter. Vi har hjälpt många bostäder, lokaler och fastigheter till ett bättre inneklimat och minskade energikostnader. Hos oss får du en oöverträffad flexibilitet och produkter i branschens absoluta framkant. Med modern teknik, avancerad maskinpark och en stor skopa kreativitet, strävar vi envist efter att skapa praktiska lösningar med bästa passform och kvalitet. Vid fabriken i Saleby utvecklar vi även vårt eget styrsystem. Detta ger oss en unik nivå av samlad kompetens, vi kan garantera en hög kvalitet och försäkra er om att styrning och hårdvara samarbetar på bästa möjliga sätt. Innovation och utveckling i plåt är vårt signum och vi ser till att hitta den bästa lösningen för din installation.

I vårt sortiment finns allt du behöver för mekanisk frånluftsventilation i flerbostadshus, från smarta friskluftsventiler till olika typer av frånluftsfläktar med tillhörande komplement.

Svensk tillverkning
Egen utveckling, tillverkning och försäljning av innovativa ventilationsprodukter för energieffektiv fastighetsventilation.

Produktutveckling, konstruktion & design i 3D miljö. Tillverkning i moderna, styrda maskiner, montering i rationell produktionslina säkerställer bästa svenska kvalitet.

Här finns utveckling, produktion och försäljning, – Allt under ett tak!

 

 

 


Kontakta Saleryd

Inköpsportal - kontakta leverantör

Observera att ditt meddelande kommer att sparas för uppföljning av Förvaltarforum.

Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega