Modexa

Byggentreprenör

Specialister på att renovera lägenheter ”medan livet pågår”  

 Modexa erbjuder helhetslösningar och strategier för lägenhetsunderhåll som bygger på, det vi benämner, Stegvis renovering. Därmed finns en möjlighet för våra kunder att bidra till ett mer hållbart liv för alla människor som har sitt hem i lägenhet.  

 Vi är specialister på att renovera lägenheter ”medan livet pågår”. Vi har kunskap och metoder att skapa långsiktiga och kostnadseffektiva lösningar med kvarboende. Vi renoverar ett kök på en halv dag och ett badrum med stambyte på mindre än två veckor. Men snabbt betyder inte dålig kvalitet. Funktionella lösningar med lång livslängd och god kvalitet går att kombinera med industriell effektivitet och en sund ekonomi. 

 Hundratusentals svenska lägenheter har ett akut renoveringsbehov. Vi vill hjälpa våra kunder, dvs landets bostadsbolag och bostadsrättsföreningar, att tänka smart och långsiktigt och därmed undvika hyreshöjningar som skulle göra bostadssituationen ohållbar för väldigt många människor. 

Genom Modexas industriella tankesätt och utvecklade metoder, säkerställs de långsiktiga behoven för bostadsbolagen, flerbostadshusen och för de boende. Därigenom skapar vi goda förutsättningar för att kunderna skall kunna utveckla hållbara renoveringsstrategier.

Våra bolag

Modexa Bad, Kontakt Stefan Hammarbäck, 0730-77 72 00

Modexa Kök, Kontakt Mikael Larsson, 0737-45 29 89

Modexa Bostadsförädling, Kontakt Ulf Viktorsson, 0702-84 09 27

 

 

 

 

 

 


Kontakta Modexa

Inköpsportal - kontakta leverantör

Observera att ditt meddelande kommer att sparas för uppföljning av Förvaltarforum.

Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega