Greencon energi & miljö

EnergikonsultMiljökonsult

Greencon är ett Gävlebaserat konsultföretag med omfattande kompetens inom energi, miljö och systemutveckling. Våra tjänster är huvudsakligen fastighetsrelaterade, men flera av dem är lämpliga att applicera även inom andra områden. Vi skräddarsyr tjänsterna efter varje enskild kund eller uppdrag. Greencon arbetar över hela landet.
Greencon tillhör inte de äldsta, största eller mest högljudda företagen i branschen. Däremot är vi bland de mest anlitade och snabbast växande. Dessutom är det faktiskt inte helt omöjligt att vi har branschens mest nöjda kunder.
På Greencon finns många olika specialkompetenser inom våra tre största affärsområden: Energi, Dokumentation och GreenView. Däremot finns inga murar mellan avdelningarna utan var och en bidrar med det de kan bäst vare sig det handlar om elmätningar, beräkningar, databaser eller grafisk layout.

Energi
Vi förfogar över mängder av mätinstrument för bland annat momentanmätning och loggning av energianvändning, termografering och temperaturmätning. Kompetent personal hjälper till med energianalyser, nättariffoptimeringar, energideklarationer och mycket annat som spar både på plånboken och miljön.

Dokumentation
Dokumentationsavdelningen organiserar befintlig dokumentation som till exempel ritningar, driftinstruktioner och besiktningsprotokoll. Slutresultatet blir enkelt åtkomligt och snyggt förpackat. Vi producerar även ny dokumentation som till exempel driftkort, jourinstruktioner, SBA-ritningar och orienteringsplaner.

GreenView
Vi utvecklar webbaserade system för hantering av fastighetskopplad information inom områden som fastighetsdrift, energioptimering, projektvisualisering och dokumentpublicering. Allt anpassas enligt kundens önskemål. Våra viktigaste ledord är enkelhet och tydlighet.


Kontakta Greencon energi & miljö

Inköpsportal - kontakta leverantör

Observera att ditt meddelande kommer att sparas för uppföljning av Förvaltarforum.

Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega