Eways

Laddstolpe

Välkommen till Eways – vi jobbar på uppdrag av kommande generationer.

Vi arbetar med samhällets omställning från fossila bilar till elbilar och vi har bråttom. Problemet med fossilbilarnas nedsmutsning i atmosfären är stort och tiden är knapp.

Vi är en laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Vi finns så att framtida generationer ska slippa den stora miljöförstöring som fossila bilar står för.

Vi tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning av elbilar hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Vi är en oberoende laddoperatör som hjälper våra kunder genom hela processen från idén om att kunna ladda elbilar, hela vägen till driftsättning och övervakning av laddstationer samt slutligen nedmontering och återvinning.

Vi erbjuder en mängd innovativa molntjänster för övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar.

Våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun.

Vi är intresserade av allt som påskyndar konverteringen från fossila bilar till elbilar. Ring oss gärna på 010-121 94 00 om du vill bidra, behöver hjälp med elbilsladdning eller bara vill heja på mot ett mer hållbart bilkörande.

Välkommen till ett miljösmart samhälle, för nästa generations skull.


Kontakta Eways

Inköpsportal - kontakta leverantör

Observera att ditt meddelande kommer att sparas för uppföljning av Förvaltarforum.

Relaterade artiklar
Partnertext från Eways

Eways och CTEK hjälper Bring att elektrifiera fordonsflottan

Logistikföretaget Bring har som målsättning att alla leveranser ska vara fossilfria 2025. Nu pågår arbetet med att elektrifiera fordonsflottan. Mindre distributionsbilar och tunga lastbilar ska få en driftsäker laddlösning med hjälp av Eways och CTEK.


Partnertext från Eways

Mall of Scandinavia satsar stort – 96 laddplatser från Eways

Westfield Mall of Scandinavia är Skandinaviens största galleria och erbjuder cirka 220 butiker och restauranger. Nu är köpcentrumet i Solna också en självklar destination för elbilsägare – med de totalt 96 nyinstallerade laddplatserna från Eways.


Partnertext från Eways

6 skäl till varför du bör installera smarta laddstationer

Som fastighetsägare är det viktigt att tänka till innan du erbjuder elbilsladdning till dina hyresgäster. Planera långsiktigt och välj smarta laddstation som är kopplade till molnet. Det ger många fördelar – för dig såväl som dina hyresgäster.


Partnertext från Eways

Elbilsladdning attraherar kunder till Väla handelsområde

Väla Handelsområde utanför Helsingborg – en av Sveriges största shoppingdestinationer med 12 miljoner besökare per år – har satsat stort på elbilsladdning. De är övertygade om att det är en långsiktigt bra investering som ger många ringar på vattnet.


Riksbyggen lanserar ny tjänst för laddning av elbilar

Intresset för att installera laddstationer för elbilar ökar kraftigt. Riksbyggen och Eways har utvecklat en tjänst som förenklar installation och driftskötsel av laddstationer. Tjänsten är ett steg för att ställa om Riksbyggens egen fordonspark och för att hjälpa övriga fordonsflottan i Sverige.


Partnertext från Eways

Parkster och Eways förenklar för elbilsförare genom betalning i samma app

Parkster och Eways ingår samarbete för att underlätta för bilister som behöver ladda sin bil med el. Nu blir det möjligt att betala både för laddning och parkering i samma app, helt utan extra serviceavgifter.


Partnertext från Eways

Så fixade Täby Centrum ”Årets laddplats”

I Täby Centrum finns en av Eways mest populära laddzoner – som dessutom tog hem priset för Årets laddplats på elbilsmässan eCar Expo. Här berättar Lars Sacklén, teknisk chef på Täby Centrum, om hur den fungerar.


”Många vill bygga kärnkraftverk när det bara behövs en vindsnurra!”

HALLÅ DÄR...

Hallå där…… Robert Hägg, försäljningschef på Eways, som är ny partner till Förvaltarforum. Varför blir ni partner till Förvaltarforum?


Brf:er får hjälp att bli klimatsmarta

Många bostadsrättsföreningar vill göra klimatsmarta satsningar, som solpaneler, elbilsladdare och andra hållbara lösningar. Men de kan ha svårt att hitta rätt leverantörer.


Swish öppnar för laddning av elbilar

Atrium Ljungberg i Sickla är först ut att erbjuda swish-betalning genom Eways laddstationer för elbilar.


Köpcentrum satsar på laddplatser

Centralt placerade Mobilia köpcentrum i Malmö som ägs av Atrium Ljungberg har påbörjat ett omfattande hållbarhetsarbete.


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega