Mattis Falkentoft bli ny landschef för Heimstaden

Efter 18 år i Heimstaden Sverige varav 11 år som landschef, har Maria Petersson valt att lämna över stafettpinnen till Mattis Falkentoft som ny landschef per den 1 oktober 2024. Maria blir kvar under övergångsperiod för att säkerställa en strukturerad och effektiv överlämning.

– Det finns aldrig en perfekt tidpunkt att lämna något man håller kärt, men beslutet har vuxit fram med tiden och jag känner att platsen Heimstaden befinner sig på idag och vart man är på väg, gör att det känns logiskt att tacka för mig. Heimstaden är väl rustat för framtiden och det känns tryggt. De har varit en fantastisk resa och jag är oerhört stolt över det jag åstadkommit. Det har varit ett privilegium att jobba nära så många passionerade och härliga kollegor. Nu blickar jag framåt mot nya utmaningar, säger Maria Petersson.

– Det är svårt att sätta ord på hur mycket Maria betytt för den svenska verksamheten. Hon har varit avgörande för bolagets positiva utveckling och jag är oerhört tacksam för arbetet hon lagt ner och samarbetet vi haft. Jag önskar henne lycka till i framtiden och välkomnar samtidigt Mattis i sin nya roll. Han har imponerat i rollen som Head of Operations & Asset Management och vi känner oss trygga i valet av honom som ny landschef, säger Helge Krogsbøl, co-CEO Heimstaden Bostad.

Källa: Heimstaden

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega