FÖRENING & ORGANISATION
Partnertext från Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd

Se våra webbinarier om ledarskapets vikt för lärande

Varför är det svårt för ledare och företag att få sina medarbetare att vilja lära nytt och utvecklas? Hur skapar vi motivation och främjar kompetensutveckling? Experterna på FU, Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd, ger insikter i två webbinarier.

Tidigare i september höll vi på Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd (FU) i två webbinarier med syfte att titta närmare på ledarskapets vikt när det gäller att uppmuntra och utveckla lärande hos medarbetare. I webbinarierna hör du Albert Lannerstad, ledarskapsutvecklare, Josefin Berg, HR-Chef samt forskarna Katrin Skagert och Anna Williamsson berätta om möjligheter och insikter när det gäller medarbetares vilja att lära nytt.

– Jag vill börja med att tacka alla våra gäster för intressanta resonemang och kloka insikter. Viljan, och möjligheterna, för fastighetsbranschens medarbetare att lära nytt är en central fråga för vår bransch som ständigt är aktuell. Det har varit väldigt lärorikt att höra hur dessa experter resonerar, säger Therese Malmgren, utvecklingsledare på FU.

Du ser webbinarierna nedan genom att klicka på respektive länk och som vanligt så är du alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor.



Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega