Momentum och Picler samarbetar kring integration av infodisplayer

Momentum, med sitt fastighetssystem, inleder ett partnerskap med prop-techbolaget Picler, som tillhandahåller digitala infodisplayer. Genom en standardintegration hämtas information från fastighetssystemet till skärmarna vilket gör dem enkla att hålla uppdaterade.

Alltfler fastighetsägare går över till digitala infodisplayer i sina trapphus och gemensamhetslokaler. Användningsområdena är många. Ett vanligt exempel är boendeinformation, som hämtas direkt från fastighetssystemet när en ny hyresgäst tillträder, vilket gör att rätt namn är på plats redan på inflyttningsdagen.

– Momentums mål är att göra kommunikationen mellan fastighetsägare och hyresgäster enkel och snabb, säger Elias Persson, ansvarig för partnerskap på Momentum. Piclers produkter kompletterar våra kommunikationslösningar med ytterligare en möjlighet för fastighetsägare att nå ut till sina boende.

Wilhelm Bille, medgrundare och ansvarig för partnerskap på Picler:
– Vårt samarbete med Momentum innebär att vi kan erbjuda fastighetsägare en ännu smidigare lösning för att hålla sina infodisplayer uppdaterade. När en förändring sker i Momentum uppdateras infodisplayerna automatiskt, vilket effektiviserar kommunikationsflödet och förbättrar boendeupplevelsen mellan hyresvärd och hyresgäst, säger Wilhelm Bille, medgrundare och ansvarig för partnerskap på Picler.

Källa: Momentum

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega