Nya på Bengt Dahlgren: Maria Fjellström i Skellefteå och Ingemar Granhammar i Sundsvall

Bengt Dahlgren anställer två nya affärsutvecklare i norra Sverige; Maria Fjellström i Skellefteå och Ingemar Granhammar i Sundsvall. Dessa rekryteringar är en del av företagets strategiska plan att vidareutveckla sin verksamhet, varumärke och affärsrelationer i regionen.

Maria och Ingemar kommer, förutom att arbeta i projekt, identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter inom företagets tjänsteområden.

– Maria och Ingemar är en viktig del av vår långsiktiga satsning på att stärka vår närvaro i norra Sverige. Deras gedigna erfarenhet och kompetens kommer att vara en stor tillgång för Bengt Dahlgren när vi fortsätter en kontrollerad tillväxt och utveckling av vår verksamhet, säger Nic Häggblom, Verksamhetsområdeschef på Bengt Dahlgren.

Med dessa rekryteringar förstärker Bengt Dahlgren sin förmåga att bygga långsiktiga, värderingsdrivna relationer med både befintliga och nya kunder, samt vidarebefästa sin position som ledande samhällsutvecklare.

– Bengt Dahlgren är en stark och framåtlutad aktör med en unik bredd, spets och djup i branschen. Det känns fantastiskt bra att kliva in i rollen som affärsutvecklare i norr. Jag kommer att jobba nära riktigt vassa kollegor där mitt mål är att bidra med ännu mer engagemang, kompetens och samordning som driver den gröna samhällsutvecklingen framåt, säger Maria.

– Det är en fantastisk möjlighet att få vara med på Bengt Dahlgrens fortsatta resa och utveckling av verksamheten i Norrland. Med hjälp av Bengt Dahlgrens gediget långa erfarenhet och kompetens kommer vi kunna bidra i dessa stora samhällsbyggnadssatsningar som nu pågår uppe i norra Sverige, säger Ingemar.

Källa: Bengt Dahlgren

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega