Claes Magnusson ny chef för projektutveckling på Specialfastigheter

Specialfastigheter har rekryterat Claes Magnusson som Chef Projektutveckling.

Claes Magnusson har arbetat hela sitt yrkesverksamma liv inom bygg- och fastighetsbranschen, varav stora delar i olika ledarroller. Han arbetade inledningsvis som entreprenör men gick senare över till beställarsidan. Han har bland annat varit utvecklingsdirektör på Stockholms Stadshus och vd på SISAB (Skolfastigheter i Stockholm). Han har även erfarenhet som projektdirektör på Locum samt som avdelningschef och affärschef på NCC. Under det senaste året har han drivit eget som senior konsult.

– Jag är glad att kunna välkomna Claes Magnusson till Specialfastigheter som ny chef för projektutveckling. Med sitt starka affärsfokus och sin breda ledarerfarenhet är jag övertygad om att Claes är rätt person att driva projektutvecklingen framåt och bidra stort till bolaget, säger vd Alexandra Laurén.

– Specialfastigheter står inför en enormt kraftig tillväxt och det ska bli spännande att vara med på den utvecklingsresan. En projektportfölj på över 30 miljarder kronor inger respekt och jag ser fram emot att hantera den tillsammans med Specialfastigheters medarbetare, säger Claes Magnusson.

Claes Magnusson tillträder rollen senast 1 januari 2025.

Källa: Specialfastigheter

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega