Croisette förmedlar tre nya hyresgäster till Nyfosa i Kungälv – totalt 5337 kvm

Croisette har under 2023 framgångsrikt fyllt vakanta ytor på Filaregatan i Kungälv med tre nya hyresgäster, vilket resulterar i full uthyrning av byggnaden.

Under 2023 arbetade Croisette med flera intressenter till de vakanta ytor som stått tomma på Filaregatan 17 under en längre tid. Med uppdraget om att hyra ut totalt 5337 kvm i byggnaden, bestående av lager, produktion, kontor och gym-/motionsytor, har Croisette tillsammans med Nyfosa haft flera långa dialoger. Nu står det klart att byggnaden är fullt uthyrd och Croisette har förmedlat tre nya hyresgäster.

I mitten av 2023 signerades första hyresgästen, AL Gym AB som flyttade in i en gymlokal om 820 kvm.
I februari 2024 signerades ytterligare en hyresgäst, textilserviceföretaget Comforta AB, i byggnadens lager-, produktion- och kontorsytor om 3377 kvm.

I mars 2024 signerades sista vakansen om 1140 kvm lager, till agilityaktören Up and Run Hund AB.

– Vi på Croisette är väldigt glada över att ha fått förmedla bra hyresgäster på långa avtal till en fastighet med goda förutsättningar. Nyfosa har varit flexibla och lyhörda för marknaden och gjort vårt arbete lätt vilket genererat i fina affärer. Vi tackar för ett mycket gott samarbete, säger Jennifer Eriksson, Head Of Leasing Göteborg, Croisette

– Nyfosa tackar Croisette för fint samarbete. Nu ser vi framemot fler roliga affärer tillsammans. Vi vill även passa på att välkomna alla nya hyresgäster till oss på Nyfosa, säger Moa Corse, Fastighetsförvaltare, Nyfosa

Fastighetsägare är Nyfosa AB.

Källa: Croisette

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega