Mikael Pettersson Sjölund ny marknadsområdeschef för Riksbyggen Bostad i Bergslagen – Östergötland

Den 1 maj utsågs Mikael Pettersson Sjölund till marknadsområdeschef för Riksbyggens marknadsområde Bergslagen – Östergötland. Marknadsområdet är en sammanslagning av två tidigare separata områden inom Riksbyggen Bostad.

Mikael, som tidigare varit marknadsområdeschef för området Bergslagen blir efter en sammanslagning med marknadsområdet Östergötland även chef för Linköping, Norrköping och Nyköping. Marknadsområdet Östergötland har under det senaste året haft en tillförordnad marknadsområdeschef.

– Det känns roligt att även få jobba i de nya områdena där vi har mycket spännande på gång. Just nu jobbar vi för fullt inför säljstarten av Brf Bonum Stensundet i Trosa och senare även med säljstarten av Bonum Realen i Strängnäs, säger Mikael Pettersson Sjölund.

Mikael började på Riksbyggen för snart fem år sedan som marknadsområdeschef för Bergslagen för Riksbyggen Bostad. Mikael har lång och gedigen erfarenhet inom bostad och förvaltning bland annat som arbetschef för PEAB Bostad AB under en längre tid.

Det nya sammanslagna marknadsområdet omfattar utöver Linköping, Norrköping och Nyköping även Eskilstuna, Enköping, Strängnäs Västerås och Örebro.

Riksbyggens bostadsproduktion omfattar hyres– och bostadsrätter, egnahem samt kooperativa hyresrätter för äldre.

Källa: Riksbyggen

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega