Fastighetsägarna Service lanserar ny innovativ boendetjänst med Dryft

Fastighetsägarna Service tar kundupplevelsen i boendet till nästa nivå genom en ny tjänst med Dryft. Med den nya tjänsten Prata med proffs erbjuds hantverkstjänster enkelt och smidigt direkt i boendeappen.

Fastighetsägarna Service brinner för att förenkla vardagen för både fastighetsägare och boende. Genom en integrerad tjänst med Dryft via sin boendeapp kan bolaget nu möta de boendes behov av hantverkstjänster i hemmet på ett lika smidigt sätt som tvättstugan kan bokas. Något som de boende i bostadsrättsföreningarna efterfrågat under en längre tid.

– Den här tjänsten är verkligen spännande och kommer att göra stor skillnad för de boende. Vi är stolta över att vara först i Sverige att komma igång med Prata med proffs via boendeappens tjänster. Det här är ett viktigt steg i vår satsning på digitala verktyg som förenklar vardagen för de boende, säger Ulrica Schröder, gruppchef affärsutveckling Fastighetsägarna Service.

Dryft är ett hantverksföretag med alla kompetenser under samma tak och kan hjälpa till med alla typer av renovering, service och underhållsbehov som man kan tänkas ha i sitt hem, stort som smått. Tillsammans med Avy-Tmpl, teknisk utvecklare bakom Fastighetsägarna Service boendeapp, kan Dryfts hantverkstjänster möjliggöras i tusentals hem och göra stor skillnad för de boende.

– På Dryft är vi alltid på jakt efter nya och innovativa sätt att tillgängliggöra våra hantverkstjänster och satsar mycket på tekniska lösningar för att åstadkomma det. Att få vara en del av Fastighetsägarna Service satsning, som ligger i framkant med att utveckla sin verksamhet för att nå de boende med bra tjänster är vi väldigt glada för. Vi tycker Fastighetsägarna Service arbete är imponerande, säger Johannes Ivarsson, Chief Growth Officer på Dryft.

Källa: Fastighetsägarna Service

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega