Carolina Lejon ny förvaltningschef hos Sollentunahem.

 Carolina Lejon blir ny förvaltningschef på Sollentunahem från och med 20 februari 2023. Rekryteringen av Carolina är ett viktigt led i Sollentunahems fortsatta satsning på en hållbar fastighetsförvaltning som ger trivsel och nöjdhet hos hyresgästerna. 

Carolina Lejon kommer närmast från byggkoncernen Serneke i rollen som business controller/ verksamhetsutvecklingschef. Till tidigare roller hör bland annat verksamhetsutvecklingschef på bostadsbolaget Einar Mattsson. Sollentunahem kommer under Carolinas ledning fortsätta att driva det viktiga arbetet med klimatfrågan. Förvaltningsavdelningen arbetar långsiktigt med frågan, och satsar samtidigt på åtgärder här och nu för att ha en hållbar energianvändning. 

– Det är med stor förväntan, energi och målmedvetenhet jag ser fram emot att tillsammans med Sollentunahems förvaltningsteam ta nästa steg i utvecklingen av verksamheten. Vi ska med kunden i fokus tydliggöra hur vi kan arbeta mer effektfullt i alla led. En viktig del i detta utvecklingsarbete är att sätta tydliga mål och nyckeltal för verksamheten och vår klimatpåverkan, säger Carolina Lejon.

Källa: Sollentunahem

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega