Tornstaden rekryterar Jon Blomberg till rollen som regionchef

Byggnads AB Tornstaden startades i Göteborg 2005 och bedriver idag byggverksamhet i de tre storstadsregionerna. Sedan starten har bolaget haft en stabil tillväxt med en förväntad omsättning 2022 på ca 2,2 miljarder och är idag en av landets största bostadsbyggare. För att leda verksamheten i region Väst har Jon Blomberg rekryterats som regionchef. Jon kommer närmast från en roll som Affärschef på Serneke.

I Tornstadenkoncernen, som även bedriver projektutveckling och förvaltning av egna fastigheter, ingår Byggnads AB Tornstaden med dess dotterbolag i Stockholms- och Malmöregionen. Byggverksamheten är koncernens kärnverksamhet och står för en betydande del av omsättningen. Merparten av produktionen utgörs av bostäder på totalentreprenad. Till verksamheten i Väst har Jon Blomberg rekryterats som regionchef och han får därmed en viktig roll i byggverksamhetens framtida utveckling.

Jon kommer närmast från Serneke där han under sex år har arbetat med projektutveckling, senast i rollen som Affärschef. Dessförinnan har han arbetat på PEAB i flera olika roller samt varit försäljningschef på Kynningsrud Prefab. Han tillträder den nya tjänsten 16 januari 2023.

Källa: Tornstaden

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega