Fastighetsägarna Service stärker sin kommersiella förvaltning med Kristoffer Mattsson

Fastighetsägarna Service rekryterar Kristoffer Mattsson som områdeschef för kommersiell förvaltning. Kristoffer blir med sin gedigna branscherfarenhet en nyckelperson i Fastighetsägarna Services fortsatta satsning på förvaltning av kommersiella fastigheter.

– Kristoffer Mattsson har stor kompetens och erfarenhet av förvaltning, uthyrning och utveckling inom bland annat retail och kontor. Vi förvaltar idag över en miljon kvadratmeter kommersiell yta och ska fortsätta att växa inom segmentet. Kristoffer blir en nyckelperson för den tillväxten, säger Kristin Andersson, som är affärsområdeschef för Fastighetsägarna Services förvaltarverksamhet.

Kristoffer Mattsson kommer i rollen som områdeschef att leda bolagets grupp av förvaltare och uthyrare som arbetar med kommersiella fastigheter. Han kommer också att ingå i gruppen som ansvarar för bolagets utveckling och tillväxt inom det kommersiella och privata segmentet.

– Jag har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen, framför allt inom retail, och ser fram emot att använda den erfarenheten för att utveckla vår kommersiella förvaltning. Fastighetsägarna Service är ett starkt varumärke, inte minst genom kopplingen till medlemsorganisationen Fastighetsägarna, vilket gör att det finns en bra grund att stå på när vi vässar vårt erbjudande för kommersiella fastigheter, säger Kristoffer Mattsson.

Kristoffer Mattsson har bland annat haft roller som uthyrningsansvarig, fastighetschef och expansion manager och arbetat på bolag som Centrumkompaniet, Vasakronan och Newsec.

Källa: Fastighetsägarna Service

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega