Åsa Måård ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Sydost

Sedan i slutet av augusti är Åsa Måård ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Sydost. I marknadsområdet ingår Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Gotlands län ingår. Riksbyggen finns på många orter inom länen och platskontor finns i Kalmar, Växjö, Ljungby, Karlshamn, Karlskrona och Visby.

– Jag ser mycket fram emot att arbeta inom Riksbyggen. Det känns både inspirerande och spännande att få vara med och utveckla Riksbyggens värderingstyrda arbete, säger Åsa Måård.

Åsa är civilekonom med inriktning organisation och ledarskap och har en mångårig erfarenhet som chef och ledare inom tjänsteförsäljning. Närmast kommer Åsa från en tjänst som platschef på Profil Hotels Calmar Stadshotell. Innan dess har Åsa bland annat varit vd för Ironman Sweden.

– Riksbyggen ligger långt framme när det gäller hållbarhet och att arbeta långsiktigt, det ska bli en förmån att tillsammans med medarbetare och kunder fortsatt utveckla fastighetsförvaltningen i marknadsområde Sydost, berättar Åsa.

Källa: Riksbyggen

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega