Arvid Nilsson blir helhetsleverantör till norska storkedjan TESS

TESS Teknisk faghandel har valt Arvid Nilsson som helhetsleverantör av infästning. Avtalet innebär att alla TESS kunder nu har möjlighet att köpa hela Arvid Nilssons breda sortiment. Det stora gemensamma fokuset på högkvalitativa produkter samt på miljö och hållbarhet, ger ett starkt samarbete mellan Arvid Nilsson och TESS.

– Vi är mycket glada över det nya avtalet med TESS säger Annika Folkesson VD på Arvid Nilsson och fortsätter:

– TESS är en återförsäljare där hela Arvid Nilssons koncept passar mycket bra in. Högkvalitativa produkter, tillgänglighet i hela Norge och ett stort fokus på hållbarhet och miljö. Tack vare vårt nya ägarskap där ledningsgruppen äger Arvid Nilsson, har vi kunnat få till detta samarbete som ger stora möjligheter för oss att ännu bredare nå ut med våra produkter på den norska marknaden.

TESS är Norges marknadsledande tekniska leverantör för segmenten olja och gas, vattenbruk, entreprenad, industri och offentlig sektor. Med fler än 130 servicecenter täcker TESS hela Norge med butiker.

– Arvid Nilssons breda kvalitetssortiment och deras fokus på miljö och hållbara lösningar gjorde det enkelt för oss att välja Arvid Nilsson som leverantör av infästning. Säger May-Nina Alstad Direktør Offentlig sektor och Marketing på TESS.

– TESS prioriterar att välja produkter från erkända kvalitetsleverantörer med stort miljöfokus. Målsättningen är noll skador på människor och miljö fortsätter May-Nina Alstad.

Avtalet mellan Arvid Nilsson och TESS är sedan en tid i full gång och redan nu finns möjligheten för TESS butiker att fylla hyllorna med Arvid Nilssons sortiment.

Källa: Arvid Nilsson

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega