Hallå där Ove Nordqvist, VD på Förvaltarforum!

2 februari 2023 är det dags för sjätte upplagan av Framtidens Förvaltare. Från 150 deltagare vid första seminariet har det vuxit till att bli branschens största seminarium om fastighetsförvaltning med fler än 400 deltagare.

Hur tänkte du när du planerade det första seminariet 2017?

– Jag har jobbat hela mitt yrkesliv med fastighetsförvaltning och hade alltid känt att det saknades ett seminarium som kändes angeläget för mig. De flesta seminarier som fanns handlade mest om samhällsfrågor, transaktioner, bygg osv. Men fastighetsförvaltning var det få som arrangerade seminarium kring. Då föddes tanken till första Framtidens Förvaltare.

Så vilka är det som pratar på Framtidens Förvaltare?

– Vi har haft en klar linje från början att våra föredragshållare skall prata om vad de har gjort och resultatet av det och inte fluffiga framtidsplaner. Dessutom är det de personer som har gjort jobbet som står på scen. Det skapar en närhet till publiken och som åhörare känner man att man lär sig något nytt. Mitt mål är att anmälningsavgiften skall vara återbetald bara genom att ha lyssnat på en av alla våra talare.

Vad är din vision för Framtidens Förvaltare?

– Min vision är att sprida kunskap och att alla som arbetar med fastighetsförvaltning ska få chansen att komma och lyssna på vad deras kollegor i andra bolag har gjort som de kan omsätta i praktiken. Utöver det ska Framtidens Förvaltare också vara en given mötesplats för alla som arbetar med förvaltning.  Det är där du träffar dina kollegor och kan utbyta erfarenheter samt skapa nya kontakter. 

 Så hur går planeringen inför seminariet 2 februari 2023?

– Det går bra, stommen till agendan är klar och snart kommer en del personer runt om i landet få samtal från mig med frågan om de kan tänka sig att komma och prata om vad de har åstadkommit. De samtalen är alltid lika spännande eftersom många inte tänker på vad de faktiskt har gjort. Som en typisk förvaltare tänker de att de har gjort sitt jobb. Att det innebar en effektivisering som ökade driftnettot med flera miljoner är bara som det ska vara. 

Kommer det några nyheter 2023?

– I vanlig ordning innehåller dagen fyra pass; Digital transformation& Proptech, Hållbarhet & Teknik, Hyresgäster & Kundvård samt en paneldiskussion om framtidens förvaltning och en inspirationsföreläsare. Nytt för nästa år är ett parallellt pass som kommer att handla om Ledarskap & Kompetens.

Så när kan man anmäla sig?

– Man kan anmäla sig redan nu.  Programmet kommer att presenteras löpande närmaste veckorna men jag kan utlova en innehållsrik dag med mycket kunskap och spännande ämnen så anmäl er redan nu.

Länk till anmälan här: 

Redaktionen!

 

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega