Aareon AG har, genom Mary BidCo AB, ingått bindande avtal om förvärv av cirka 93 procent av aktierna i Momentum Software Group AB

Momentum Software Group AB (”Momentum” eller ”Bolaget”) meddelar idag att Aareon AG (”Aareon”) har, genom Mary BidCo AB (”Mary BidCo”), ingått bindande avtal om förvärv av 15 489 152 aktier i Momentum, motsvarande en ägarandel om cirka 93 procent av aktierna och rösterna i Momentum, till ett pris om 108 kronor per aktie, vilket värderar Momentum, baserat på samtliga utestående aktier, till cirka 1,8 miljarder kronor. Mary BidCo avser att påkalla tvångsinlösen för att förvärva återstående aktier i Momentum och verka för att Momentums aktier avnoteras från Nasdaq First North Growth Market.

Aareon är det ledande teknikföretaget för den europeiska fastighetsbranschen och dess partners. För ytterligare information om Aareon vänligen besök www.aareon.com.

Aktieförvärven förväntas genomföras den 27 juni 2022, varefter Mary BidCo kommer att uppnå en ägarandel om cirka 93,1 procent av aktierna och rösterna i Momentum. När förvärven har genomförts avser Mary BidCo att påkalla tvångsinlösen för att förvärva återstående aktier i Momentum och verka för att aktierna i Momentum avnoteras från Nasdaq First North Growth Market. För mer information hänvisas till Mary BidCo:s pressmeddelande (https://www.aareon.com/press.805786.html).

Källa: Momentum

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega