Cecilia Safaee ny Vd för Hemmaplan

Fastighets AB Hemmaplan (”Hemmaplan”) rekryterar Cecilia Safaee som vd. Cecilia har en bakgrund som social entreprenör, bland annat som grundare av den internationella stiftelsen Futebol dá Força Foundation som idag engagerar närmare 30 000 tjejer i 30 länder med syfte att stärka tjejers rättigheter och möjligheter genom att leda beteendeförändring med fotboll som katalysator.

Hemmaplan som lanserades av Bonnier Fastigheter och Brunswick Real Estate i juli 2021 investerar i och utvecklar centrumfastigheter i stadsdelar som präglas av socioekonomiska utmaningar med syfte att driva positiv samhällsutveckling genom sitt fastighetsbestånd. Bolaget äger i dag Rosengård Centrum tillsammans med Fastighets AB Trianon.

Cecilia Safaee, vd på Hemmaplan:
”Jag ser fram emot att bygga upp Hemmaplan och en modell för samhällsutvecklande fastigheter. Jag är genuint övertygad om att Hemmaplan kan spela en avgörande roll för att driva en positiv samhällsutveckling i de områden där vi kommer att finnas som fastighetsägare. Genom att arbeta tillsammans med och lära av, lokala aktörer, entreprenörer och människor som bor och är verksamma i våra centrum, kan vi skapa mötesplatser – och områden – där alla kan känna sig hemma.”

Tomas Hermansson, vd på Bonnier Fastigheter:
”Hemmaplan skapades för att på allvar skapa långsiktigt positiv förändring i de områden som bolaget investerar i genom ett stort lokalt fokus. Sedan första investeringen i Rosengårds Centrum 2021 har vi lagt grunden för Hemmaplans verksamhet och det känns väldigt bra att Cecilia nu är ombord för att leda bolagets fortsatta utveckling.

Patrik Andersson, vd på Brunswick Real Estate: 

”Hemmaplan går en spännande framtid tillmötes och vi är mycket glada över att ha Cecilia ombord som, med sin bakgrund och gedigna erfarenhet inom socialt entreprenörskap, har alla förutsättningar att leda Hemmaplan och fortsätta resan med att skapa samhällsutvecklande fastigheter. ”

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega