Cecilia Houtkamp blir ny utbildningschef hos SGBC

Cecilia Houtkamp ska ansvara för utvecklingen av SGBC:s kurser och utbildningar. Hon har bred erfarenhet av utbildning och pedagogik inom både privat och offentlig sektor. Cecilia har bland annat arbetat med barn i behov av särskilt stöd och med utbildningsutveckling. Hennes olika roller inkluderar produktägare och projektledare på Sanoma utbildning, där hon arbetade med mjukvaruutveckling för läromedelsplattformar och administrativa system. Innan hon började på SGBC var hon nordisk produktägare för E-learning hos Ramboll där hon hade en nyckelroll i utvecklingen av företagets digitala utbildning.

Cecilia har ett stort intresse av att kombinera pedagogik och teknik. Hon är i grunden utbildad inom informationsdesign och har även studerat digital media på Hyper Island.

“Jag ser fram emot att få ta ett helhetsgrepp om utvecklingen av både lärarledd- och digital utbildning hos SGBC. För mig är det viktigt att skapa möjligheter till lärande som är inspirerande och ger förståelse, oavsett personens förutsättningar och kunskapsnivå inom hållbarhet”, säger Cecilia Houtkamp.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega