Marcin Szymanski ny VD för SundaHus

iBinder Group har utsett Marcin Szymanski till ny VD för dotterbolaget SundaHus. Han har i över 15 år arbetat med internationell försäljning och paketering av digitala tjänster och kommer senast från SaaS-bolaget XMReality.

SundaHus förvärvades i slutet av 2021 och erbjuder bygg- och fastighetsbranschens mest högkvalitativa materialdatabas och hjälper företag att möta ökade hållbarhetskrav. Marcin har över 15 års erfarenhet av affärsutveckling i en internationell kontext och har hjälpt några av världens största företag att göra sina tjänster mer hållbara med hjälp av digitalisering. Han kommer senast från rollen som Chief Sales Officer på XMReality.

– SundaHus har en ledande position på den nordiska marknaden och har framöver en viktig roll att spela i koncernens fortsatta tillväxt. I Marcin får vi en lagspelare med ett tydligt marknadsfokus, stor erfarenhet av internationell försäljning och ett härligt driv. Tillsammans ska vi utveckla vårt erbjudande och stärka vår närvaro både i och utanför Sverige, säger Per Hedebäck, VD och Koncernchef på iBinder Group.

Marcin Szymanski tillträdde sin nya tjänst i början av april och ingår nu i koncernens ledningsgrupp.

– Det känns spännande och roligt att bli en del av SundaHus och iBinders resa. Vi ska fortsätta att hjälpa våra kunder att göra fler medvetna och hållbara val och jag ser en enorm potential i vår gemensamma plattform. Vi har en unik produkt och det finns stora möjligheter att utveckla och expandera vårt erbjudande, säger Marcin Szymanski, VD på SundaHus.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega