Stockholmshem anställer IT- och digitaliseringschef

Digitaliseringen öppnar enorma möjligheter för framtidens boende. Stockholmshem har tagit nästa steg i den digitala utvecklingen och anställt Magnus Löfgren i rollen som IT- och digitaliseringschef. 

Magnus Löfgren kommer närmast från rollen som IT- och digitaliseringschef på Förvaltaren i Sundbyberg där han arbetade med utvecklingsfrågor och innovation. I sin nya roll på Stock-holmshem har Magnus ett övergripande ansvar för att driva utveckling och transformation inom IT, med särskilt fokus på lösningar för bolagets kunder.  

– Vi är mycket glada över att få välkomna Magnus till Stockholmshem. I honom har vi hittat en engagerad ledare med erfarenhet från att driva förändringsarbete och ökad digitalisering i en verksamhet med kundnytta i fokus. Han blir ett kraftfullt tillskott till vår satsning på ökad digitalisering som skapar verkligt värde för både kunder och vår verksamhet, säger Olle Torefeldt, chef Utveckling & Marknad på Stockholmshem. 

– Hos Stockholmshem får jag förmånen att arbeta tillsammans med inspirerande och kunniga kollegor vilket ger mig mycket motivation. Jag brinner för ny teknik och digital transformat-ion, men enbart om det ger faktisk kundnytta. Det ser jag fram emot att fortsätta med på ett bolag med starkt kundfokus, säger Magnus Löfgren. 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega