Huddinge kommun väljer cloudbaserat besökssystem från PartnerSec

PartnerSec vinner upphandling av besökssystem till hela Huddinge kommun. Upphandlingen avsåg ett cloudbaserat besökssystem med kommunlicens med obegränsat antal platser och användare. Besökssystemet kommer att hantera besökande kommuninnevånare och egna anställda. PartnerSec levererar det cloudbaserade besökssystemet CavVisit.

Besökssystemet kommer att automatisera kommunens besöksprocesser med QR-koder, SMS och intelligenta integrationer.

Huddinge kommun har drygt 110 000 invånare och är Stockholms läns nästa största kommun. Huddinge präglas av stark utveckling och erbjuder närhet till storstadens puls och vidsträckta naturområdens lugn. Visionen är att bli en av de tre mest populära kommunerna i Stockholms län att bo, besöka och verka i. Kommunen är den näst största arbetsgivaren i Huddinge med cirka 6 500 anställda och består av sex förvaltningar.

Huddinge kommun arbetar aktivt för en hållbar samhällsutveckling. Det innebär bland annat att kommunen ställer hållbarhetskrav i upphandlingar när det är relevant. Kommunens affärer ska bidra till att uppnå kommunens hållbarhetsmål och ambitioner. Med hållbar utveckling menas miljö-, sociala och ekonomiska hänsynstaganden.

Pernilla Lind Pihl, upphandlare Huddinge kommun, ”-Effektmålet är att säkerställa ett modernt, funktionellt och kostnadseffektivt besökssystem som på ett enkelt sätt stödjer processen för både externa och interna besökare till Huddinges verksamheter.”

Kiki Bellmark, försäljningschef PartnerSec, ”-Vi är extra stolta att ha blivit utvalda att leverera CavVisit besökssystem till Huddinge kommun och att hjälpa dem i sin resa till att bli en av tre mest populära kommunerna i Stockholms län. Att vinna ännu en upphandling med höga krav på flexibilitet, funktion samt IT- och datasäkerhet är ett bevis på att våra satsningar mot molnbaserade lösningar är i linje med marknadens efterfrågan.

Källa: PartnerSec

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega