Svefa Förvaltningsrådgivning växer i Göteborg

Svefa Förvaltningsrådgivning rekryterar Ulrika Smith som Seniorkonsult med placering i Göteborg. Rekryteringen görs för att möta kundernas ökade efterfrågan på lokal förankring och spetskompetens inom upphandlings- och förvaltningsrådgivning. Kompetensförstärkningen är en del i Svefas strategiska plan för den västsvenska marknaden.

Västra Götaland, med Göteborg i spetsen, är en tillväxtregion där Svefa upplever en stark och ökande efterfrågan på spetskompetens som kan hantera komplexa förvaltningsfrågor och upphandlingar. Rekryteringen av Ulrika Smith är en del av Svefas strategiska satsning på Göteborg.

”Vi upplever en stark efterfrågan på Göteborgsmarknaden avseende lokal spetskompetens som kan hantera komplexa förvaltningsfrågor och upphandlingar. Vi är glada att Ulrika Smith med sin gedigna bakgrund har valt att ansluta till Svefa. Hon kommer att med sin långa erfarenhet, förståelse för den lokala västsvenska marknaden och beställarens behov att kunna bidra med rådgivning i alla projekt” säger Sara Jacobsson, Affärsområdeschef Svefa Förvaltningsrådgivning.

Ulrika Smith är upphandlare med mångårig erfarenhet av inköp och upphandling, inriktad på bygg/fastighet. Hon har erfarenhet från bland annat Göteborgs Energi och kommer närmast från en tjänst som Upphandlingsledare bygg och fastighet på Göteborgs Stads Inköp och upphandlingsenhet.

Källa: Svefa

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega