Vi tar ansvar och flyttar Framtidens Förvaltare till den 24 maj.

Att gå på seminarier ska vara en guldkant på tillvaron. En dag när man träffar kollegor, utbyter kunskap och har trevligt i största allmänhet!  Att det är något vi har saknat under pandemin har blivit väldigt tydligt under hösten efter att de flesta restriktioner släpptes.

Men för att verkligen kunna njuta av ett seminarium måste det vara säkert på alla sätt. Med den senaste utvecklingen med nya mutationer, nya restriktioner, krav på vaccin-pass osv så känner vi inte att det blir så lustfyllt som det borde vara att arrangera Framtidens Förvaltare 3 februari 2022.  Vi har därför tagit beslutet att flytta Framtidens Förvaltare till den 24 maj 2022. Vi tror och hoppas att läget då har klarnat kring nya mutationer, vi har hunnit få vår tredje vaccindos och vi är övertygade om att samhället är mer öppet då.

Vi kommer alltid sätta våra besökares och talares säkerhet först och då måste man ta svåra beslut ibland.

Vi ser fram mot att välkomna er till Framtidens Förvaltar den 24:e maj 2022 på Waterfront Congress Center! Programmet blir detsamma och ni som är anmälda behöver inte göra någonting förutom att notera ett nytt datum i er kalender!

Ni som inte har hunnit anmäla er kan tryggt anmäla er nu.

Varmt välkomna den 24 maj till Framtidens Förvaltare!

Anmäl er här!

 

 

 

 

 

 

 

 

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega