Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?

Lyssna på experter ifrån Vasakronan, SISAB, Riksbyggen, Stena Fastigheter och många fler som delar med sig av sina erfarenheter!

 Den 3/2 2022 arrangerar vi åter Framtidens Förvaltare efter ett års pandemi-uppehåll.  Som vanligt delar många bolag med sig generöst av sina erfarenheter, kom och lyssna och ta med er idéer hem till er vardag på respektive arbetsplats!

  Vi har förstås lyssnat på Folkhälsomyndighetens råd och inför vaccinpass för alla besökare och dessutom fakturerar vi inte förrän den 3/1 2022 i fall  att förutsättningar och restriktioner skulle förändras.

Vår erfarenhet från det lyckade seminariet vi höll om Social Hållbarhet den 16/11 är att folk har längtat efter att få komma ut och lyssna på andras erfarenheter och inte minst mingla med kollegor från andra bolag. Det är det som driver utvecklingen framåt och nu kan vi utlova en smittsäker miljö.

Varmt välkomna den 3 februari 2022 till Stockholm Waterfront Congress Center!

Anmäl er här:

Ove Nordqvist

VD

Förvaltarforum

 

Bli den första att kommentera "Lyssna på experter ifrån Vasakronan, SISAB, Riksbyggen, Stena Fastigheter och många fler som delar med sig av sina erfarenheter!"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega