Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?
Innehåll från Svensk RöranalysAnnons

Försäljning med hållbara förtecken

”Kunden står alltid i centrum och hela processen – från den första kundkontakten till dess att vårt arbete är utfört – är betydelsefull.” Det säger Mikaela och Jörgen, säljare på Svensk Röranalys. Förvaltare och bostadsrättsföreningar är viktiga kunder för företaget.

I 20 år har Svensk Röranalys flyttat fram gränserna för underhåll och renovering av rörsystem och är i dag ledande inom relining. Metoden företaget jobbar utifrån har man utarbetat och arbetat efter de senaste åren. Metoden heter ”Relining Step by Step” och är P-märkt av RISE vilket innebär att den uppfyller kraven enligt SPs certifieringsregler för relining av spill- och dagvattensystem i fastigheter, CR 072.   

Svensk Röranalys har alltid haft mottot att allting är möjligt och detta utgör också grunden till att företaget idag ligger långt framme inom relining i fastighet – en bransch som vinner allt större mark som ett alternativ till stambyte.

Hållbarhet

– Vi vill bevara, renovera och ta hand om det befintliga och på så sätt bidrar vi till hållbarhet och spar på ändliga resurser. Att riva ut badrum och kök är inte i alla lägen en nödvändighet och då är relining ett bra och kostnadseffektivt alternativ, säger Jörgen.

Inkörsporten till de små och stora relingsjobben går via en bra och väl fungerande servicefunktion. Förutom att erbjuda en kombination av tjänster arbetar företaget proaktivt och bistår kunden med underhållsplaner som förebygger ovälkomna skador. Målet är att ”äga” fastigheten och att kunderna ska känna trygghet.  

ROT-uppdrag

Nu syr Svensk Röranalys ihop sina tjänster inom avlopp med dotterbolaget Procella Ventilation och hittar bra och kostnadseffektiva lösningar för de gemensamma kunderna. Jörgen och Mikaela ska också implementera Röranalys framgångsrika koncept för försäljning av servicetjänster i dotterbolaget.  

– OVK och åtgärder efter OVK finns det stor efterfrågan på. Vi ser också att ROT-uppdragen kan bli många framöver. Ett stort renoveringsbehov av fastigheter som väntar på åtgärder av ventilationssystem finns i storstockholmsområdet, avslutar Jörgen och Mikaela.  

Bli den första att kommentera "Försäljning med hållbara förtecken"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega