Mia Rolf ny på Wihlborgs

Mia Rolf  blir Wihlborgs nya marknads- och kommunikationschef. Hon är i dag vd på Ideon Science Park. Mia har en bakgrund inom entreprenörskap, affärs- och varumärkesutveckling och digitalisering i ledande positioner från svenska och internationella bolag, start-ups och från egen verksamhet.

Sedan 2016 är Mia Rolf vd på Ideon Science Park i Lund och har i denna roll bland annat utvecklat och implementerat en ny strategi för Ideon kopplat till globala utmaningar och ökat fokus på tillväxtbolagen.

– Med Mia Rolf får vi en erfaren medarbetare och ledare med stort kund- och affärsfokus som är fast förankrad i vår region. Med meriter inom affärsutveckling och digitalisering, och inte minst ett stort personligt driv, blir det ytterligare en förstärkning i vår koncernledning, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

Mia Rolf tillträder senast den 1 augusti och får då det övergripande ansvaret för intern och extern kommunikation samt marknadsföring. Hon kommer att leda ett marknads- och kommunikationsteam och ingå i Wihlborgs koncernledning.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega