Victoria Park och Hembla stöttar simskola

För att öka simkunnigheten subventionerar Victoria Park och Hembla sommarsimskola på Järvabadet i Stockholm för de boende i bolagens fastigheter i Tensta och Rinkeby.

I samarbete med Spårvägens Simförening erbjuder Victoria Park och Hembla simskola för barn och ungdomar med föräldrar som bor i bolagens fastigheter i Tensta och Rinkeby till ett kraftigt reducerat pris. Alla barn mellan 5 och 16 år som inte kan simma längre än 25 meter är välkomna.

– Vi på Victoria Park ser detta som ett viktigt initiativ att stötta. Som fastighetsbolag jobbar vi med och för våra hyresgäster. När vi nu hjälper våra allra yngsta hyresgäster, så bidrar vi även till att förbättra folkhälsan och simkunnigheten, säger Roger Malmquist, Victoria Parks områdeschef i Tensta och Haninge.

– Simskolan på Järvabadet är ett fantastiskt exempel på när man tillsammans, förening och bostadsbolag i det här fallet, vill göra skillnad på riktigt. Simkunnigheten är låg i området och att barnen får möjlighet att lära sig simma tillsammans med andra är livsviktigt. Victoria Park och Hembla är i och med vårt samarbete med och möjliggör simskola för flera hundra barn i Järvaområdet vilket såklart både vi och alla barn är tacksamma för. Man skulle önska att ännu fler tog efter och förstod vikten av barns rörelse och simkunnighet, säger Jonatan Wik på Spårvägen Simförening.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega