Newsec bakom fullt uthyrd kontorsfastighet i Stockholms innerstad

Newsec har på uppdrag av Architector Fastigheter hyrt ut samtliga kontorsytor i fastigheten Häckelfjäll 30, på Södermalm i Stockholm. Intresset för lokalerna har varit stort. Totalt har fem hyresgäster signerat avtal om upp till fem år framåt. Inflyttningen sker löpande under våren och sommaren, med ett par hyresgäster som redan hunnit tillträda under hösten 2020.

Kontorsytorna består totalt av ca 1200 kvadratmeter och ligger på attraktiv adress i korsningen Högbergsgatan-Östgötagatan på Södermalm. Samtliga kontorsytor har totalrenoverats. Den största hyresgästen är Familjen som hyr ca 610 kvm i entréplan. En lokal med mycket karaktär och unik prägel.

”2020 har på många sätt ritat om kartan för kontorsmarknaden. Långsiktiga trender har accelererat, nya trender tillkommit och många hyresgäster prioriterar numera helt nya faktorer vid val av kontorslokaler. En tydlig utveckling är att förstudier kommer att väga allt tyngre inför valet av kontorslokaler. Anledningar som ligger bakom de snabba uthyrningarna är ju dels ett attraktivt läge, bra storlekar på lokalerna, dels en flexibilitet som upplevts som attraktiv för många då man själv kunnat vara med och påverka utformning av sin kontorslokal.Sedan har ju Newsec ett rikt nätverk av kontakter och arbetar också proaktivt med marknadsföring för att nå ut och skapa intresse”. Marie Eriksson, Head of Leasing Newsec Property Asset Management Sverige.

Källa: Newsec

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega