Stockholm Studentbostäder nominerade till bästa kommersiella webbsajt

Undersökningsföretaget Web Service Award har sedan år 2000 undersökt vilka webbplatser och intranät svenskarna är mest nöjda med. De som har fått högst resultat av besökarna blir nominerade till Web Service Award – utmärkelserna till Sveriges bästa webbplatser och intranät.

Stockholms Studentbostäders webbplats, sssb.se, är nominerad i kategorin Sveriges bästa kommersiella webbplats. Den 27 januari 2021 utses vinnarna.

– Det är mycket kul att det arbete som vi lagt ner tillsammans med våra kunder, studenterna, att skapa en helt ny webb uppmärksammas. Vi har en digital uthyrningsprocess där vi förmedlar över 4000 bostäder per år och vår webb har närmare en miljon besökare per år. Därför är vår webb ett otroligt viktigt verktyg både för oss och våra kunder. Vår nya webb skapar en stor trygghet, vilket är viktigt för att studenterna ska klara sina studier, säger Ingrid Gyllfors, vd på Stockholms studentbostäder.

För ett år sedan lanserade Stockholms studentbostäders nya webb, som är viktig för kundkommunikation och kundservice.

– Den nya webbplatsen är ett jättekliv framåt för oss och vi strävar efter att ligga i framkant digitalt. Till exempel använder vi AI i sökfunktionen. Våra kunder har visat stort engagemang har bidragit till att skapa webbplatsen. Det är därför extra kul att vi blivit nominerade, säger Marlene Lundkvist, Kund och Marknadschef på Stockholms studentbostäder.

Källa: Stockholms Studentbostäder

Bli den första att kommentera "Stockholm Studentbostäder nominerade till bästa kommersiella webbsajt"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega