Atrium Ljungberg rekryterar chef för bostadsutveckling

Linda Wiman blir bostadsutvecklingschef på Atrium Ljungberg. Foto: Dennis Eröz

Efter framgångarna med den första etappen av Nobelberget i Sickla satsar Atrium Ljungberg vidare på nya bostadsprojekt. Som ett led i detta förstärkes nu teamet med en erfaren bostadsutvecklingschef – Linda Wiman.

Linda Wiman kommer närmast från motsvarande tjänst på Magnolia. Hon har sedan tidigare lång erfarenhet av chefsbefattningar inom marknad och försäljning på JM. Linda tillträder tjänsten som bostadsutvecklingschef på Atrium Ljungberg den 1 december 2020.

– Vi har uppnått strålande resultat i vår bostadsutveckling på Nobelberget, såväl kundnöjdhets-, stadsutvecklings- som affärsmässigt. Vår strategi handlar om att skapa levande stadsmiljöer med ett blandat innehåll av såväl arbetsplatser som handel, kultur, utbildning och vård. Här spelar bostäder en mycket viktig roll, säger Linus Kjellberg, affärsområdeschef Affärsutveckling på Atrium Ljungberg. Utöver Nobelberget har vi starka bostadslägen på flera andra av våra platser i Stockholm och Uppsala. Med sin gedigna erfarenhet och kompetens blir Linda en nyckelspelare i den fortsatta satsningen framåt, tillsammans med resten av vårt duktiga bostadsteam, fortsätter Linus Kjellberg.

– Jag är både glad och ödmjuk inför att ansluta till ett av de mest spännande och innovativa bolagen på marknaden. Jag delar företagets värdegrund och tro på att sätta människan i fokus och det ska bli spännande att vara en del av ett bolag som bygger stad på riktigt, säger Linda Wiman. Jag ser fram emot att ta stafettpinnen för Atrium Ljungbergs bostadsutveckling och tillsammans med övriga teamet fortsätta skapa värde för våra områden, avslutar Linda.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega