Bonava utser Peter Wallin till ny VD

Bonavas styrelse har utsett Peter Wallin till ny VD och koncernchef. Peter Wallin tillträder sin position senast den 1 februari 2021 och efterträder Joachim Hallengren, som enligt tidigare besked kommer lämna sitt uppdrag.

– Det är med stor glädje som styrelsen idag kan presentera Peter Wallin som ny VD och koncernchef för Bonava. Peter har den samlade kompetens som bedöms nödvändig för att ta sig an de utmaningar som bolaget haft under senare tid och skapa förutsättningar för en långsiktigt lönsam tillväxt. Efter en noggrann rekryteringsprocess är styrelsen övertygad om att Peter Wallin är rätt person för uppdraget. Han har under lång tid med framgång arbetat i komplexa miljöer i stora bolag och förstår vad som är värdeskapande i en verksamhet som bedriver bostadsutveckling på flera olika marknader, säger Mikael Norman, styrelseordförande i Bonava.

– Jag är mycket hedrad över att få detta uppdrag och jag ser med spänning fram emot att utveckla bolaget vidare tillsammans med Bonavas duktiga och engagerade medarbetare, säger Peter Wallin.

Källa: Bonava

Bli den första att kommentera "Bonava utser Peter Wallin till ny VD"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega