Citycon rekryterar Andreas Ruck som projektutvecklare

Andreas har lång erfarenhet av att utveckla kommersiella fastigheter, senast som fastighetsutvecklare på NCC Property Development i Sverige där han arbetade med fastighetsutveckling för kontor-, hotell-, detaljhandel och offentlig service (samhällsbyggnader) i Stockholmsområdet. Andreas har även en gedigen förståelse för dagligvaruhandeln från en lång anställning inom Lidl där han hade flera roller såsom butikschef, distriktschef och etablerare.

– Andreas breda kompetens- och affärsnätverk kommer att vara av stort värde för Citycon när vi fortsätter att genomföra vår strategi att utveckla våra centrum till blandade stadsmiljöer med bostäder, kontor och handel, säger Veronica Palmgren, stadsutvecklingsdirektör.

Till att börja med kommer Andreas främst att ta rollen som projektledare i Jakobsbergs och Kistas utvecklingsteam. Därtill kommer han stödja Citycons projekt i Liljeholmen med sin kompetens inom lokaler för kontor och offentlig service.

– Det känns oerhört inspirerande att få jobba med Citycons fastigheter som alla har fantastiska lägen i urbana knutpunkter med starka flöden, idealiska för centrum, bostäder och kontor. Jag ser fram emot att tillsammans med mina nya kollegor vidareutveckla Citycons fastigheter och tillföra kvaliteter som gör dessa platser ännu starkare, säger Andreas Ruck.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega