Nominera Sveriges bästa fastighetsförvaltare!

Årets Fastighetsförvaltare 2020: Kurt Knudsen på SBC och Stefan Jonsson på Riksbyggen.

Har ni Sveriges bästa förvaltare? Nominera då era kandidater till Årets Fastighetsförvaltare 2021. Nomineringen stänger den 11 december.

Det är sjätte året som Aff – Forum för förvaltning och service delar ut utmärkelsen, sedan 2018 i samarbete med Förvaltarforum. Priset är uppdelat i två kategorier: Årets Fastighetsförvaltare Bostad och Årets Fastighetsförvaltare Lokaler.

– För varje år får vi fler och fler nomineringar, vi har även sett fler utmärkelser som denna växa fram sedan vi startade. Det är kul och talar för en viktig aktivitet och hyllning för individen, säger Aff:s vd Philip Österlund.

Här kan du nominera din kandidat till Årets Fastighetsförvaltare 2021.

Stärker varumärket
– Vinnarna, finalisterna och företagen där de jobbar får gratis marknadsföring. Priset är inte bara bra för förvaltarnas karriär, utan det stärker också arbetsgivarnas varumärken. Vem vill inte ha årets fastighetsförvaltare anställd hos sig? säger Philip Österlund.

Prisutdelningen brukar äga rum under heldagsseminariet ”Framtidens förvaltare” men i och med Covid -19 är denna heldag inställd och vi har tagit beslutet om att dela ut detta pris digitalt 2021. Juryarbetet ser ut som vanligt, finalisterna presenteras under januari för att i februari utse 1 vinnare i varje kategori. Priserna kommer att skickas till vinnarna och de intervjuas av Förvaltarforum för artikel.

Främja förvaltarrollen
Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram medarbetare i branschen som gör ett professionellt värdeskapande arbete i fastigheterna samt att främja fastighetsförvaltarrollen.

När nomineringstiden gått ut väljs tre finalister ut i vardera kategorin. Vinnarna utses av en jury med företrädare för stora delar av branschen. I juryn ingår bland annat Förvaltarforums vd Ove Nordqvist, som är initiativtagare till utmärkelsen.

 

Bli den första att kommentera "Nominera Sveriges bästa fastighetsförvaltare!"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega