Ny affärsområdeschef till Citycon

Citycon har rekryterat Peter Brodd som ny affärsområdeschef i Sverige. Han kommer närmast från egen konsultverksamhet och har tidigare haft ledande roller inom telekombranschen såsom Tele2 och Tre.

Peter har även lång internationell erfarenhet från bland annat Polaroid och Haagen Dazs. Rekryteringen stärker Citycon i utvecklingen av framtidens attraktiva mötesplatser i urbana knutpunkter.

– Vi välkomnar Peter Brodd som kommer bidra till att utvecklingen av Citycon genom sin mångåriga erfarenhet av förändringsledning i mångkulturella organisationer, säger Sanna Yliniemi, Vice President, Centre Management på Citycon.

– Våra centrum är platser där man löser många av vardagslivets behov av shopping, service och upplevelser. Förändringstakten är hög och utvecklingspotentialen stor. Det ska bli oerhört spännande att få arbeta med centrumens fortsatta utveckling. Jag tror att jag med min bakgrund kan komma med idéer utvecklar vårt arbetssätt och förstärker kundupplevelsen i centrumen, säger Peter Brodd.

Bli den första att kommentera "Ny affärsområdeschef till Citycon"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega