Stena Fastigheter fortsätter utveckla sitt co-living koncept

Stena Fastigheter fortsätter att utveckla stadsdelen Vega och tillför ytterligare 146 hyresrätter i kvarteret Gaffelseglet, utöver de 185 lägenheter som byggs just nu i kvarteret Storseglet. I kvarteret Gaffelseglet planeras dessutom 18 Co-living-enheter, utifrån Stena Fastigheters nya koncept We Share. 

– Variationen på utbud av bostäder i Vega kommer att vara en garant för att stadsdelen blir hållbar och attraktiv över tid, säger PG Sabel, vd Stena Fastigheter Stockholm.

Stadsdelen Vega i Haninge fortsätter att växa. Stena Fastigheter bygger nu 185 hyresrätter i kvarteret Storseglet. Intill så påbörjas inom kort uppförande av kvarter Gaffelseglet som består av 146 hyresrätter och 18 planerade Coiving-enheter. Eller We Share som Stena Fastigheter kallar konceptet där du får mer för hyran genom tillgång till mer yta, mer innovativa lösningar, mer service och mer människor.

– Vi fortsätter att utveckla Vega och adderar nu fler hyresrätter med co-living-enheter genom kvarteret Gaffelseglet. Det gör att vi kan erbjuda en valfrihet för våra kunder i Vega med både bostadsrätter i lägenhet och radhus, hyresrätter och Co-living. Variationen på utbud av bostäder i Vega kommer att vara en garant för att stadsdelen blir hållbar och attraktiv över tid, säger PG Sabel, vd Stena Fastigheter Stockholm.

Källa: Stena Fastigheter

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega