Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?
Kompetens / Nytt om utbildning & kompetens
Partnertext från Newton

Newton Rekrytering – Fastighetsbranschens nya rekryteringsbyrå

Utbildningskoncernen Newton växer och breddar sitt utbud med verksamheten Newton Rekrytering för rekrytering och uthyrning av konsulter.

– Vi är mycket glada för detta. Nu kan vi på ett ännu bättre sätt möta marknadens behov av service och tjänster inom utbildning och kompetensförsörjning, säger Pontus Stolt, sälj- och marknadschef på Newton.

Satsningen ligger rätt i tiden då efterfrågan på erfarenhet och kompetens för att utveckla framtidens samhälle är stor. Coronapandemin har dessutom inneburit extra utmaningar för såväl företag som medborgare. Newton-koncernen vill genom sin nysatsning bredda bidraget till samhället; att utveckla såväl verksamheter som individer för framtiden.

– Visionen är att växla upp verksamheten mot att bli en mer fulländad kompetensförsörjningsaktör, säger Anders Carlson, vd på Newton.

Newton, som grundades 1993, är en av landets ledande yrkeshögskolor som även erbjuder diplom- och företagsinterna utbildningar. Uppstarten av Newton Rekrytering omfattar tjänster såsom rekrytering, uthyrning av konsulter, interimslösningar och rådgivning. På så sätt blir Newtonkoncernen heltäckande vad gäller kompetensutveckling- och kompetensförsörjning inom Fastighet, Bygg och IT.

– Det ska bli spännande och utvecklande att få jobba med Newton och dess hundratals samarbetspartners inom aktuella branscher. Vi ser stora synergieffekter mellan Newton Rekrytering, Newtonkoncernens tjänster i övrigt och ett hungrigt arbetsliv, säger rekryteringsspecialisterna Johanna Romanoff och Sanna Olsson, som har anställts för att leda uppstarten av verksamheten Newton Rekrytering.

Läs fler artiklar på Förvaltarforum Kompetens

Bli den första att kommentera "Newton Rekrytering – Fastighetsbranschens nya rekryteringsbyrå"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega