Kompetens / Nytt om utbildning & kompetens
Partnertext från Newton

Newton Rekrytering – Fastighetsbranschens nya rekryteringsbyrå

Utbildningskoncernen Newton växer och breddar sitt utbud med verksamheten Newton Rekrytering för rekrytering och uthyrning av konsulter.

– Vi är mycket glada för detta. Nu kan vi på ett ännu bättre sätt möta marknadens behov av service och tjänster inom utbildning och kompetensförsörjning, säger Pontus Stolt, sälj- och marknadschef på Newton.

Satsningen ligger rätt i tiden då efterfrågan på erfarenhet och kompetens för att utveckla framtidens samhälle är stor. Coronapandemin har dessutom inneburit extra utmaningar för såväl företag som medborgare. Newton-koncernen vill genom sin nysatsning bredda bidraget till samhället; att utveckla såväl verksamheter som individer för framtiden.

– Visionen är att växla upp verksamheten mot att bli en mer fulländad kompetensförsörjningsaktör, säger Anders Carlson, vd på Newton.

Newton, som grundades 1993, är en av landets ledande yrkeshögskolor som även erbjuder diplom- och företagsinterna utbildningar. Uppstarten av Newton Rekrytering omfattar tjänster såsom rekrytering, uthyrning av konsulter, interimslösningar och rådgivning. På så sätt blir Newtonkoncernen heltäckande vad gäller kompetensutveckling- och kompetensförsörjning inom Fastighet, Bygg och IT.

– Det ska bli spännande och utvecklande att få jobba med Newton och dess hundratals samarbetspartners inom aktuella branscher. Vi ser stora synergieffekter mellan Newton Rekrytering, Newtonkoncernens tjänster i övrigt och ett hungrigt arbetsliv, säger rekryteringsspecialisterna Johanna Romanoff och Sanna Olsson, som har anställts för att leda uppstarten av verksamheten Newton Rekrytering.

Läs fler artiklar på Förvaltarforum Kompetens
Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega