Vd för Telge Fastigheter

Telge Fastigheters styrelse har utsett Krister Mellström till ny vd för bolaget. Krister lämnar rollen som tillförordnad vd för Telge Inköp och tar över efter Anders Börjesson, som lett Telge Fastigheter som tillförordnad vd sedan den 1 november 2019.

– Krister har ett modernt ledarskap och gedigen kunskap inom flera av de områden som är viktiga för Telge Fastigheter, till exempel projektstyrning, teknik och lean. Bolagets organisation har växt och utvecklats för att möta ett ökat uppdrag från ägaren. Jag och Telge Fastigheters styrelse ser att Krister är rätt person att leda bolagets utveckling framåt, säger Lars Greger, styrelseordförande Telge Fastigheter.­

Krister har en bakgrund i flera stora företag och branscher, bland annat EO Grafiska och Astra Zeneca. Han började sin karriär i Telgekoncernen 2016 som projektchef på Telge Nät.

– Det här känns jätteroligt och spännande. Jag är förstås mycket glad över förtroendet och ser fram emot att få lära känna Telge Fastigheters verksamhet och medarbetare ordentligt. Telge Fastigheter är en viktig del i ett växande Södertälje och min ambition är att fortsätta utveckla bolaget och ta vara på alla engagerade och kunniga medarbetares kunskaper. Vi ska fortsätta ge Södertäljeborna bra, hållbara och ändamålsenliga lokaler och bidra till en levande stadskärna, säger Krister Mellström.

Bli den första att kommentera "Vd för Telge Fastigheter"

Lämna en kommentar

Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Välj ett giltigt formulär