Framtiden utökar antalet sommarjobb

750 unga göteborgare får i år chansen som sommarjobbare hos Framtidenskoncernen att bidra till bättre boendemiljöer och samtidigt testa på fastighetsbranschen.

De allmännyttiga bostadsbolagen i Göteborg – Bostadsbolaget, Familjebostäder, Gårdstensbostäder och Poseidon – har en lång tradition av att erbjuda sommarjobb till unga. I år är antalet platser cirka 170 fler än tidigare år.

– Vi är stolta över att kunna erbjuda den här möjligheten i en tid när många göteborgare kommer att vara hemma i våra bostadsområden och det finns behov av fler jobb. Våra sommarjobbande ungdomar kommer förstås att hjälpa oss att hålla rent och snyggt, men även bidra till mer närvaro och trygghet, säger Linda Björk, HR-chef på Förvaltnings AB Framtiden.

Fastighetsskötsel och utemiljö är två branscher där det spås kompetensbrist i framtiden.

– Förutom att vi får god hjälp i vår förvaltning ger sommarjobben ännu fler unga en möjlighet att testa på fastighetsbranschen, vilket vi är glada för. Vi är många kollegor som i år gjort vårt yttersta för att kunna bjuda in fler till vår gemenskap och kanske blir några av dem våra framtida kollegor, säger Linda Björk.

Bli den första att kommentera "Framtiden utökar antalet sommarjobb"

Lämna en kommentar

Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Välj ett giltigt formulär